In het Malakitloket kunt u de smaken van een van de meest uitgebreide culinaire kunsten ontdekken: Afrikaanse keukens. Een brug naar het Afrika van kleuren en geuren, naar het wonderbaarlijke Afrika.
Wij willen deze rijke en gevarieerde keuken eren en mensen samenbrengen. Het samenbrengen van degenen die de Afrikaanse keukens kennen en degenen die ze aan het ontdekken zijn.
Onze toonbank opent een venster op andere manieren van leven. U wordt uitgenodigd uw zintuigen te prikkelen door kleine porties te bestellen om de lekkerste recepten van het continent te ontdekken, om in grote aantallen te bestellen om ze te delen.
Water met een ideale temperatuur (tussen 18 en 25 graden) wordt gefilterd (met samengeperste actieve kool) en vervolgens door een dynamisator geleid.
Dynamisatie is een wateractiveringsproces dat de bewegingen nabootst die water in de natuur ondergaat, d.w.z. vortexachtige bewegingen (spiralen, draaikolken), versnellingen en vertragingen, terwijl het wordt blootgesteld aan magnetische velden.
Zodra de verontreinigende informatie is verwijderd en de moleculen opnieuw zijn gerangschikt, wordt het water doordrenkt met malachietstenen, die onder meer werkzaam zijn tegen pijn en gewrichtsproblemen.
Poulet mijoté à la sauce noix de coco aux épices douces du Kenya
Poulet mijoté,
sauce noix de palme
Viande de chèvre grillée au fourgingembre
Geitenvlees, tomatensaus Malakit stijl
Heerlijke driehoekjes van baksteen gevuld met rundvlees Malakit stijl (geserveerd met een kleine een kleine salade)
Gebakken filet met kleine groenten
Gebakken filet met kleine groenten groenten en citroen
Cassavebladeren in saus
Amarantbladeren gekookt met peper van het paradijs
Rode bonen gekookt met groene kruiden
Gemengde salade (okra, avocado,...) Malakit stijl
Poulet mijoté à la sauce noix de coco aux épices douces du Kenya
Poulet mijoté, sauce noix de palme
Viande de chèvre grillée au gingembre
Geitenvlees, tomatensaus Malakit stijl
Heerlijke driehoekjes van baksteen gevuld met rundvlees Malakit stijl (geserveerd met een kleine een kleine salade)
Gebakken filet met kleine groenten
Gebakken filet met kleine groenten groenten en citroen
Cassavebladeren in saus
Amaranth bladeren gekookt met peper uit het paradijs
Rode bonen gekookt met groene kruiden
Gemengde salade (okra, avocado,...) Malakit stijl
Woensdag tot zaterdag:
De 18h30 à 22:30
Zondag:
Van 11:30 tot 15:00
Horaire d'été jusqu'au 21 septembre
Leuvensesteenweg 26,
3080 Tervuren
Bel ons, alstublieft: